Zo werkt het

Heb je een notaris nodig? Notaris VanNu staat voor je klaar! Snel, eenvoudig en met scherpe tarieven. Door zoveel mogelijk online te regelen volgens een standaard aanpak, houden we onze prijzen laag. En heb je vragen? Dan bel of mail je ons team. Digitale service met een persoonlijke touch, dat is Notaris VanNu.

Samen je akte regelen, stap-voor-stap

Een akte regelen bij Notaris VanNu is heel gemakkelijk. We doen dat samen volgens een vaste aanpak. Hoe dat werkt, staat in de pdf stap-voor-stap uitgelegd. Zodat je weet wanneer jij en wanneer wij wat moeten doen. Volg je dat stappenplan, dan is een goedkope akte bijna niets meer dan een kwestie van kiezen, klikken, invullen en opsturen.

Belangrijk: wees op tijd

Het is heel belangrijk om elke stap op tijd uit te voeren. Want wij hebben de juiste documenten op de juiste tijd nodig. Lukt dat niet, of vergeet je dat? Dan moeten we meer doen dan verwacht. Dat is meerwerk en dat zijn dan extra kosten. Zonde toch? Check daarom snel onze werkwijze en je weet precies wat we wanneer van jou verwachten. Zo betaal je nooit meer dan nodig voor jouw akten!

Klik op onderstaande afbeelding voor de werkwijze in overzichtelijke stappen:

 

© Notaris VanNu 2024