Ons Team

Team notaris VanNu

Snelle service en uitstekende kwaliteit met een persoonlijke touch? Daar zorgt dit gedreven team van Notaris VanNu voor:

Kim Kool-Langerak

Operationeel Manager

Hoi! Ik ben Kim, de teamleider achter de schermen. Mijn achtergrond? Denk aan een mix van inmiddels 20 jaar ervaring in het notariaat en dus wel gek op het vak, met de wil om mijn teamleden zich in het werk te laten ontpoppen tot de beste versie van zichzelf en ze daarbij de handvatten te reiken die ze daarvoor nodig hebben. Mijn ervaring? Inmiddels meer dan je op een CV kunt proppen – ik ben net zo thuis in uitdagingen als in mijn dagelijkse kopje cappuccino met een chocolaatje! Opleiding? Vooral geleerd van het leven, met daarbij een HBO-Rechten diploma. En in mijn vrije tijd? Nou, je vindt me waarschijnlijk aan de keukentafel met een goed glas wijn of met leuk spelletje. Of eigenlijk allebei! Dat is meer ’s avonds natuurlijk. Overdag wandel ik lekker met de hond en ja, ook ik hou van shoppen en series streamen!

Nathalie Brakenhoff-Weijers

Notarisklerk

Hallo, ik ben Nathalie. Sinds 1 augustus 2022 vind je mij bij wat eerst De Notarisfabriek was en nu Notaris VanNu. Ik ben sinds 1993 werkzaam in het notariaat. Het is een prachtig vakgebied en het mogen dus gerust meer jaren worden. Een groot pluspunt van mijn werk is dat geen 2 werkdagen hetzelfde zijn. Ik verzorg met groot enthousiasme de overdrachten van particulier onroerend goed (woningen en appartementen). Door mijn kennis en ervaring zorg ik samen met mijn collega’s voor een soepele afwikkeling van jouw ver- dan wel aankoop. Buiten mijn werk vind je mij veel in mijn hardloopoutfit in de duinen of fiets ik rond in Noord-Holland.

Linde van de Poll-Rosier

Notarieel behandelaar

Hoi! Ik ben Linde, sinds jaar en dag één van de juridische “breinen” binnen ons team. “Een akte rolt er met één druk op de knop uit”, dat is wat mensen weleens denken. Echter is elk dossier op de klant en zijn situatie afgestemd. Ik vind het leuk om alle onderdelen van een dossier op het goede moment samen te laten komen. De diversiteit in mensen en in dossiers, dat is wat mijn werk boeiend maakt. Buiten kantooruren? Ik vind het heerlijk om met mooi weer buiten te zijn. Een flinke wandeling, socializen met vrienden, lekker eten en mijn kinderen aanmoedigen op de sportvelden, dat is waar ik blij van word!

Yagmur Köseoglu-Sengil

Notarieel behandelaar/HBO-jurist

Hey, ik ben Yagmur, ook één van de juridische breinen binnen ons team. Mijn achtergrond? Nou, ik kom uit Nijmegen en ik ben voor de liefde in de Zaanstreek beland. Ik ben in 2012 afgestudeerd aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys. Sindsdien ben ik verbonden aan dit kantoor, wat ik als zeer prettig ervaar. Ik houd van het contact met mensen, mijn collega’s en met de cliënten. Het leukste aspect van mijn werk is het denkwerk en de variatie. Ook voor onze Turkse en Bulgaarse cliënten sta ik graag klaar om het een en ander, gedurende het proces tot het ondertekenen van de akte bij de notaris, te verduidelijken. Buiten kantooruren? Ik houd ervan om tijd met mijn kinderen door te brengen en te shoppen.

Yara Lejeune Röder

Notarieel medewerker

Hoi, ik ben Yara, 29 winters oud en inmiddels al sinds 2017 werkzaam in het notariaat. Mogelijk ken je mij van de receptie bij Zaannotarissen, maar sinds 2022 heb ik de overstap gemaakt naar Notaris VanNu (voorheen De Notarisfabriek). Tegenwoordig beman ik als enige (voor nu) de functie van ondersteuning van de behandelaars van Notaris VanNu. Mijn achtergrond? Ik ben afgestudeerd Directiesecretaresse/Managementassistente en per toeval het notariaat ingerold en niet meer weggegaan. Buiten kantooruren vind je mij vooral in een luxe parfumerie met mijn neus tussen de make-up producten of in een goed Engelstalig boek op de bank.

 

Nina Kuiper

Notarieel medewerker

Mijn naam is Nina en werk sinds augustus 2020 bij Zaannotarissen. Ik houd mij vooral bezig met administratieve werkzaamheden en persoonlijk contact met cliënten, dit zorgt voor een fijne afwisseling. Sinds januari 2024 ben ik met veel plezier een nieuw gecombineerd avontuur begonnen bij wat eerst De Notarisfabriek was en nu Notaris VanNu. Je vindt me dus ook nog gewoon bij Zaannotarissen. Naast mijn werk sport ik graag, in mijn vrije tijd houd ik mij dan ook veel bezig met voetbal. Daarnaast vind ik het erg leuk om samen met mijn vriendinnen leuke dingen te ondernemen.

 

(kandidaat-) notarissen van Zaannotarissen

We werken online waar het kan, maar zijn altijd persoonlijk bereikbaar én aanwezig. Zoals het moment waarop de akte ondertekend wordt. Dat doe je samen met een van deze collega’s, de (kandidaat-)notarissen van Zaannotarissen:

Rik Jacobs

Notaris

Volkan Dogan

Notaris

Sannah Groen

Kandidaat-notaris

Annemarie Haakmeester-Groot

Kandidaat-notaris

Hans Verhaar

Kandidaat-notaris

Frank de Vries

Kandidaat-notaris

Astrid Ruuls

Kandidaat-notaris
© Notaris VanNu 2024