Over ons

Notaris VanNu, online notariskantoor van Zaannotarissen

Notaris VanNu, voorheen De Notarisfabriek, is het online notariskantoor van Zaannotarissen. De plek waar je de meest voorkomende, standaard akten snel, gemakkelijk en voordelig kunt laten opstellen. Je akte via een website regelen is misschien niet nieuw, maar zoals we dat bij Notaris VanNu doen wel. Wij doen het anders, op de manier zoals wij ook graag werken. Namelijk praktisch, snel en goed. Niet iets doen ‘omdat het zo moet’, maar ‘omdat dat de beste oplossing is’.

Voordelig, snel en vertrouwde kwaliteit

Met ons online notariskantoor hebben we voor de meest voorkomende situaties waarvoor een notariële akte nodig is, een praktische en gestandaardiseerde oplossing. Daardoor zijn onze prijzen laag en werken we snel met altijd de vertrouwde kwaliteit. Past deze confectie-aanpak niet bij jouw situatie? Geen probleem, voor maatwerk verwijzen wij je snel door naar onze collega’s bij Zaannotarissen.

Online met een vaste aanpak

Met onze online, standaard aanpak houden we de kosten laag. Daarvoor werken we wel samen en hebben we van jou op vaste momenten bepaalde informatie nodig. Regel jij jouw zaken op tijd, dan voeren wij alles snel en voordelig voor je uit. Wat je wanneer moet doen, vertellen we je bij elke opdracht en staat hier uitgewerkt in een handig overzicht (pdf).

© Notaris VanNu 2024